Vad kostar begravningen?

Kostnaderna för ett begravningsuppdrag kan naturligtvis variera mycket beroende på de olika önskemål som kan förekomma. Vi har ett brett urval av produkter och tjänster för såväl den enkla som den påkostade lösningen för begravningen och utformar detta helt efter era önskemål.

Vår erfarenhet och kontakter ger oss möjlighet att hjälpa er med allt som kan komma ifråga. Vi samarbetar med lokala, kunniga, och erfarna leverantörer av allt som hör begravningen till. Vi har också kontakt med ett flertal duktiga musiker och solister. Vår leverantör av kistor och urnor är en av de ledande i Sverige; AB Fredahl i Åsarp.

Garanterat pris

Värdigheten i en begravning avgörs inte av hur påkostad den är, det viktiga är omsorgen och engagemanget i ceremonin. Som auktoriserad begravningsbyrå har vi alltid en aktuell prislista, som ni kan ta del av för att få ett exakt pris på den begravning ni är intresserade av.

Prisuppgifter och fakta om det vi kommer överens om får du alltid med dig hem alt på mejl samma dag, så att du kan ta ställning till förslaget i god tid. Alla priser som vi offererar, garanterar vi.

Vem betalar?

Vanligast är att begravningen betalas med hjälp av medel från dödsboet. Det innebär att begravningskostnaderna tas ur den avlidnes efterlämnade tillgångar och de efterlevande kan bestämma begravningens omfattning.

Det kan också finnas pengar avsatta för begravningen i en s k begravningsförsäkring, som den avlidne tecknat under sin livstid. Saknar dödsboet tillgångar kan man söka ekonomisk hjälp hos den avlidnes hemkommun.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.