Ett tryggt sätt att ordna begravning online

Hör du till dem som själv skulle vilja kontrollera det mesta runt begravningen, via nätet eller telefon? Men du vill samtidigt ha den trygghet och de möjligheter att skräddarsy begravningen, som du får hos en riktig begravningsbyrå? Då är vår tjänst Begravningsbyrån Online den hjälp du behöver för att få det bästa från två världar – enkelheten att sköta allt helt tidsenligt online och tillgång till personlig hjälp av en auktoriserad begravningsbyrå.

Planera begravningen hemma i lugn och ro

Med vårt planeringsverktyg kan du själv utforma begravningen. Du sköter allt via Internet och telefon, samtidigt som du kan välja att få personlig service från oss på Ströms & Gustavssons Begravningsbyrå när du vill och behöver det.

Vill du rådgöra med släktingar och vänner kan alla delta i planeringen via sina datorer, var de än befinner sig i världen, och ni kan tillsammans gå igenom priser, tider och hur begravningen ska gå till.

När du är klar med planeringen får du auktoriserad hjälp

Efter att planeringen är klar är det dags att förbereda begravningen utifrån dina önskemål. Här får du hjälp av kunnigt yrkesfolk hos oss som tar hand om det praktiska, före under och efter begravningen.

Till skillnad från många nystartade och renodlade online-byråer får du hos en auktoriserad begravningsbyrå hjälp av människor som har åratals erfarenhet av hur en begravning går till.

Börja med att titta närmare på vårt planeringsverktyg >>