Sagt om oss

Hej! Tusen tack för det fina albumet med alla vackra bilderna och de utmärkta texterna. Har visat det för mina “ ledsagare “ som var imponerade och förvånade, för de hade aldrig hört talas om att en Begravningsbyrå ger ut något sådant. Tack än en gång!

Gösta

Hej Maria

Vi tycker att allt kring begravningen har fungerat utmärkt och Parc La Reine passade vårt sällskap perfekt.

Mvh Stefan Augustsson

Tack för allt, jag tycker att ni ordnade allt väldigt bra och smidigt.

Ha det så bra!

Tina Dahlgren

Jag vill tacka er för att ni gjorde Jannices begravning till ett så oerhört starkt minne. Allt blev så lyckat med musiken, blomarrangemang, avskedet och minnesstunden. Prästen Jaana blev också otroligt uppskattad för sin värme, talet till Jannice och flera kom fram för att personligen tacka henne. Maten blev också väldigt lyckad med en fantastisk deltagande personal.

Hej Maria!

Måste få säga tack! Tack för ditt bemötande och för ditt engagemang! Du har gjort en nästan omöjlig situation för mig möjlig!

Tack än en gång!

Massor av varma hälsningar, Våge och Leena

Hej, Jag vill bara tacka för den fina begravningen, och med all hjälp runt omkring.

Det blev en väldig fin och ljus begravning, ni hade arrangerat blommorna fint och all musik kändes jättebra! Fint också med bilderna på pappa, på pianot och på kistan.

Linnea sjöng fantastiskt bra, det var det många som sa!

Så tack så mycket!

Vänliga hälsningar Elinor

Stort tack för idag Linnea! Ni gjorde stunden väldigt fin och lugn. Blommorna var jättefina. Det har känts tryggt och bra genom hela processen. Och väldigt fin sång får vi tillägga! 

Emma & Mathias

Fantastiskt tryggt att lämna över allt till er. Otroligt duktig du är Maria på att förmedla alla känslor och minnen och få den person vi skall minnas att kännas levande för stunden. Tack för allt!

Teresa

Kära Maria!

Vi är så djupt tacksamma att det var just du som tog hand om Sonias begravning. Som jag sa till dig redan igår, är du som klippt och skuren för ditt arbete. Vilken fin känsla och inlevelse förmåga du har i ditt bemötande. Tänk så viktigt det är. När livet tar sina vändningar och sorgen kommer in i bilden ,så viktigt att man då blir lyssnad på. Du kunde inte göra något annorlunda, vi kan inte tänka något som du skall ändra. Vi kommer aldrig att glömma vandringen ner till graven. Vi vuxna på sidan och barnen sittande på vagnen. Tänk vilken fin upplevelse för dem. Så tusen tack Maria för allt du gjorde ingen kunde ha gjort det bättre.

Många kramar från Kerstin o Lars. Stig hälsar och tackar också. 11/9 2015

Vill tacka för ett fantastiskt fint arrangemang i samband med mammas begravning. Vi blev så nöjda med allt.

Mvh! Sönerna med familjer.

Stort tack till Maria Gustavssons Begravningsbyrå med kollegor, som gjorde cermonin precis så fin som jag önskade. Det hade inte gått utan er. 

Kram på er

Marie

Hej,

Tack för att ni gjorde det så otroligt fint för Gustav. Anna klarade dagen bra och vi hade gästerna till sent. Vi är så nöjda med allt 🙂 Tack även för den jätte fina minnesboken! Blev så överraskad, så otroligt fint gjort med verser, bilder och tankar.

Varma hälsningar Kerstin

Hej Linnea,

Vill säga stort Tack för ett fantastiskt fint arrangemang av Fredriks begravning – det blev en ljus, vacker begravning med mycket musik, kärlek och fantastiska blommor. Så vackert samtidigt som så fruktansvärt hemskt…

Kontakten med dig kändes lugn och trygg redan från start, vilket jag är väldigt tacksam för. Och du sjöng så fint i kyrkan.

/Karin

Hej Maria,

Jag vill börja med att framföra mitt allra varmaste tack till dig, jag är så oerhört tacksam för hur fint det blev i fredags. Kunde inte blivit bättre, även om det var tungt, väldigt väldigt tungt. Det är så många som sa både där och då, och även hört av sig till mig efteråt, hur oerhört fint de tyckte det var. 

Du hjälpte mig att ta alla rätta beslut, jag är så tacksam för att det blev så bra. Jag inser nu hur viktigt det var för mig att det blev rätt. Och det blev det. Kenny hade gillat det, fast han hade tyckt att vi snörvlade för mycket 🙂

Tack, ett stort stort tack!

Bodil