Mer om oss

Vi som arbetar på Ströms och Gustavssons Begravningsbyrå har skilda livserfarenheter men delar samma värdegrund. Våra ledord är värdighet, omtanke, förståelse, ödmjukhet och respekt. Vi har alla genomgått Sveriges Begravningsförbunds auktorisationsutbildning. Kajsa, Maria och Linnea heter vi som äger och driver byråerna idag.

Under många års tid har vi haft tankar och funderingar kring att arbeta med något som ligger oss alla mycket varmt om hjärtat. Att idag få driva vår egen byrå efter många år av längtan, förundran och stor respekt för detta yrke har gjort en dröm verklig. Vårt arbete är vi oerhört stolta och tacksamma över, det är ett viktigt och innehållsrikt yrke där vi alla fyra känner att vi har ”hittat hem”. Ett arbete som många gånger ger väldigt mycket tillbaka.

Det är i mötet med människor som vi trivs, och här känner att vi kan göra skillnad och ett bra jobb. Att få hjälpa och vägleda i den sorg man befinner sig i efter att förlorat en anhörig eller nära vän är ett oerhört viktigt och fint förtroende att få, vilket vi tar till oss och förvaltar med stor respekt. Vårt arbete är prestiglöst och vi sätter männsikan och stunden i fokus, att ta avsked är viktigt, det kan vara jobbigt och smärtsamt men det är just det som gör oss till männsikor. 

Läs mer om oss hos media news >>