Välkommen till oss!

Vi som arbetar på Ströms och Gustavssons Begravningsbyrå har skilda livserfarenheter men delar samma värdegrund. Våra ledord är värdighet, omtanke, förståelse, ödmjukhet och respekt. Vi har alla genomgått Sveriges Begravningsförbunds auktorisationsutbildning. Linnéa, Maria och Kajsa heter vi som äger och driver byråerna idag.

Mer om oss      Sagt om oss      Vår auktorisation      Integritetspolicy

Göteborg
Stenungsund

Vi som arbetar här

Linnéa Jensnäs Agorastos

Linnéa Jensnäs Agorastos

Linnéa är uppvuxen på Tjörn i Skärhamn och har en god lokalkännedom på Tjörn med omnejd. Sedan 2009 bor hon med man och deras två barn i Stenungsund. Hon har under många år arbetat med relationsförsäljning inom Stampen koncernen senast på Göteborgs-Posten. Linnéa är aktiv i Java Gospel sedan många år och är också solist och sjunger på begravningar.

”Att arbeta med relationer, skapa förtroende och vara lyhörd är mina styrkor och det anser jag väger extra tungt i detta yrke. Jag vill med värdighet och omsorg göra en svår stund till en trygg stund. Att få ta avsked på ett personligt sätt och låta begravningen få ta sin plats för att spegla det liv som slocknat är min ambition.”

Maria Schoultz

Maria Schoultz

Maria bor i Askim med man och tre barn och har innan hon började i denna bransch arbetatat som flygvärdinna på Thomas Cook Airlines i dryga 14 år. Hon har under många år haft en stor nyfikenhet av denna bransch och tagit kurser vid sidan om i både beteendevetenskap och sorgbearbetning. Maria miste själv sin mamma för ett antal år sedan, hon blev bara 64 år gammal och denna erfarenhet har hjälpt henne mycket i samtalen med anhöriga. Maria är också utbildad Borgerlig Officiant.

”-Att dagligen få möta anhöriga, lyssna och vägleda dem i en för de flesta svår situation och planera för ett fint avslut tillsammans känns verkligen fint och meningsfullt. Att samtidigt få använda min kreativitet genom att smycka kyrkan, göra fina programblad och skriva minnestal mm känns fantastiskt. Det är ett enormt förtroende vi får att förvalta.”

Kajsa Fahlgren

Kajsa Fahlgren

Kajsa är från början värmländska men numera bosatt i Mölnlycke tillsammans med sambo och tre bonusbarn. Sommaren och helgerna spenderas ofta i sommarstugan på Tjörn. Hon har studerat en 1-årig utbildning till begravningsrådgivare på Sensus i Göteborg och innan det arbetat med rekrytering, försäljning och marknadsföring.

”Att få den fina möjligheten att få hjälpa anhöriga i en svår stund är en ynnest. Jag möter alla med ett öppet sinne och vill hitta det där lilla extra som gör möten och begravningar unika och personliga.”